Stillingsutlysning – koordinator Helgeland

In The Same Boat (ITSB) søker miljøengasjert medarbeider til nyopprettet stilling som “Koordinator Helgeland” med arbeidssted Sandnessjøen. Stillingsbrøk vil være 30-50% med mulighet for utvidelse. 

Tiltredelse April 2023.

ITSB er Norges største aktør innen strandrydding med aktiviteter fra stavanger til Kirkenes. Vi benytter profesjonelle metoder, samtidig som vi jobber tett med frivilligheten. Nordlands kyst utgjør 26% av Norges strandlinje, og mesteparten ligger i skjærgården på Helgeland. 

I sesong har vi 8 fartøy og opp mot 30 personer i sving i Nordland, og Sandnessjøen er vårt knutepunkt for logistikk, både for folk, utstyr, forbruksmateriell og innsamlet avfall.  For å sikre at alt flyter som det skal, har vi opprettet en ny stilling. Stillingen involverer et bredt spekter av arbeidsoppgaver, og krever at kandidaten arbeider selvstendig og strukturert.

Sentrale arbeidsoppgaver

Logistikk:

 • Hente og formidle post på hovedadresse Havnegata 4
 • Klargjøre, hente, formidle og levere gods/pakker til posten og med bil til baser.
 • Kjøring/henting av frivillige og andre gjester til/fra flyplassen
 • Lagerstyring av vårt lager i Sandnessjøen

Kommunikasjon:

 • Være ansvarlig for ITSBs ambassadørprogram
 • Produsere og publisere innhold på sosiale medier (innhente råmateriale fra teamene)
 • Gjøre presentasjoner eller andre aktiviteter med skoler og andre grupper
 • Innhenting og oppfølging av eksisterende og nye samarbeidspartnere

Administrativt:

 • Delta i vedlikehold, oppdatering og organisering av dokument- og bildearkiv

Kvalifikasjoner:

Kandidaten bør ha særdeles gode kommunikasjonsegenskaper, både skriftlig og muntlig på norsk og engelsk. Vi ønsker at vår nye medarbeider også føler seg komfortabel i settinger der man må presentere for større grupper, samt er selvsikker i dialog med nye og eksisterende samarbeidspartnere/leverandører/kunder.

Videre er det viktig at kandidaten er fremoverlent. Man må evne å strukturere sin egen dag og lage arbeidsoppgaver for seg selv ettersom man vil bli gitt mye tillit. Strukturert og målrettet arbeid for å sikre at vare-, materiell- og personellflyt går så smidig som overhode mulig samt at oppgaver blir utført innen gitte frister. 

Ønskede kvalifikasjoner:

 • Sertifikat for personbil, klasse B (fordel med BE)
 • Flytende norsk og engelsk, både skriftlig og muntlig
 • Erfaring fra båtføring (ønskelig med båtførerbevis eller høyere sertifikat)
 • Erfaring med bruk av sosiale medier (fordel med erfaring innen foto- og videoredigering)
 • Erfaring med Google’s dokument- og skylagringsløsning.

Søknad med tilhørende CV kan sendes til rolf@inthesameboat.no med kopi til hakon@inthesameboat.no med emnefelt: “Søknad Koordinator Helgeland Fornavn Etternavn”. Søknader vil bli vurdert fortløpende. 
Spørsmål vedrørende stilling kan rettes til Rolf Ørjan (epost: rolf@inthesameboat.no, tlf: 990 07 673)